مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام، یک ماه پیش وانت فروختم که چک 90 میلیونی داده. الان پول نداره حسابش. به صاحب چک که زنگ می‌زنم میگه اون چک من پیش نمایشگاه امانت بود که پول ماشینمو تکمیل کنم، الانم کامل پرداخت کردم. میگه نمایشگاه نباید اون چک رو به شما میداد. الانم زیر بار نمیره و چک رو پاس نمیکنه. میشه برخورد حقوقی کرد دیگه؟ خیلی مراحلش طولانیه؟ والا 90 میلیون پول زیادی هست. الان هر روز که میگذره کلی برام خسارت داره. این ضرر و زیان خودم رو هم میتونم از صاحب چک بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما قراردادی به صورت قانونی نوشته‌اید

چک را از جانب خریدار دریافت کرده‌اید می‌توانید شکایت نمایید و خسارات خود را نیز مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد درخواست اجرای چک و مطالبه وجه را مطرح نمایید

و به اتحادیه مراجعه نمایید