مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام خسته نباشید
اگر در یک قرارداد که یک نسخه‌ دست نویس بوده فروشنده بردارد دیرکرد چک رو یک ماه بعد قرارداد با دستش بنویسد و ده میلیون تومان میشود به عنوان جعل یا سفیدنویسی قرارداد رو فسخ کرد؟ اون جای دیرکرد چک در برگ خالی بود قرارشد بعدا توافق کنیم که بعد فهمیدیم که رفته خودش نوشته یک ماه بعدش.میشه قرارداد رو فسخ کرد یا قرارداد پای بنده اما اون دیرکرد لحاظ نمیشود و فروشنده جریمه مالی میشود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا جعل رخ داده است و استفاده از سند مجعول هر دوی این‌ها مجازات جداگانه دارد نمی‌تواند قابلیت استناد داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد