مشاوره حقوقی رایگان - انفساخ قرارداد

سلام وقت بخیر

اگر در قرارداد بیع ملک ذکر شود در صورت برگشت خوردن هر یک از چک ها قرارداد خود به خود بدون نیاز به حکم دادگاه انفساخ پیدا میکند در صورتی که سهوا به علت عدم مطابقت امضا یکی از چکها برگشت بخوره با توجه به اینکه موجودی حساب کسر‌ نداشته باشه تکلیف چیست؟

ممنون و سپاسگذار

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

با استناد به گواهی ارائه شده از سوی بانک در خصوص علت برگشت با وجود موجودی قرارداد صحیح ولازم میباشد.

پرسشگر :

امکان داره از طریق بانک به نوعی چکهارو تایید کرد که یه وقت برگشت نزنن؟

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

منفسخ نمیشه ضمنا فسخ روباید از دادگاه خواست ودادگاه باید تصمیم بگیره والبته فسخ فوری هست

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر سر موعد چک موجودی در حساب بانکی بوده است مشکلی پیش نخواهد آمد

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام
علت برگشت چک در قرارداد قید نشده لذا طرف میتواند ادعای انفساخ نماید
مگر مشکل از طرف بانک بوده و یا سهوا برگشت خورده باشد که در ان صورت حتما گواهی مبنی بر وجود موجودی را از بانک دریافت و سریعا به طرف مقابل با ارسال اظهارنامه اطلاع دهید

عادل بابایی

عادل بابایی :

قرارداد منفسخ می شود چرا که صادرکننده چک میتواند از این حربه برای برگشت چک استفاده کند و مضافا اینکه علت برگشت چک قید نشده و مطلق به کار رفته است