مشاوره حقوقی رایگان - فسخ یک طرفه قرارداد

با سلام
دو سال پیش برای چاپ کتابم با انتشاراتی به نام قرارداد بستم. بنا به دلایلی بعد از گذشت 2 سال از اینکه کتابم را چاپ نکردند، قرارداد را فسخ نمودند.
برای طرح شکایت و خسارت باید چه اقداماتی انجام دهم؟
از پاسخگویی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
شرایط قراردادی را باید ملاحظه کرد ولی اینطور که شما میفرمایید فسخ قرارداد از سوی انتشاراتی به احتمال زیاد ناشی از داشتن حق فسخ یکطرفه است و باید دید در صورت فسخ چه خساراتی در قراداد پیش بینی شده که در صورت پیش بینی خسارت در قرارداد قابل مطالبه میباشد .