مشاوره حقوقی رایگان - خسارت فسخ قرارداد خرید زمین

سلام، بنده از املاک معتبر در شمال زمینی رو خریداری کردم و مبایعه نامه نوشتیم. که یک سوم نقد و باقی اقساطی طی چک پرداخت بشه. بعد از گذشت دو ماه رفتیم دهیاری اون محل و گفتن که اصلا این ملک تو بافت نیست و اجازه ساخت ندارد. در صورتی که به شرط ساخت این زمین رو فروختن به ما. حالا بهشون که میگیم میگن بیایید پولتون رو پس بگیرید. اون موقع در طی همین دو ماه زمین ها خیلی زیاد گرون شدند. آیا میتونم ادعای خسارت هم بکنم از این املاک؟ چطور میتونم ادعای کلاهبرداری و خسارت بکنم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ادعای خسارت که نمیشه مطرح کرد ولیکن اگر در قولنامه قید شده باشد که زمین در طرح هادی است ولی الان اثبات شده که در زمان تنظیم مبایعه نامه در طرح هادی نبوده است اختیار فسخ قرارداد را دارید که البته با توجه به قیمت زمین فعلی متضرر می شوید تحت عنوان کلاهبرداری نمی‌توانید شکایت کنید به این دلیل که کلاهبرداری مطابق ماده 1 از قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا اختلاس و کلاهبرداری می بایست با توسل به وسایل متقلبانه ارتقا پیدا کنند در حالی که فروشنده صرفاً به شما دروغ گفته است مبنی بر اینکه زمین در طرح هادی روستا ولیکن اگر سند و مدرکی به شما ارائه کرده باشد مبنی بر اینکه زمین در طرح هادی روستا و آنگاه تحت عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنیم