مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

باسلام
بنده در 98/3/11 در اطراف شهرستان شاهیندڙ یک باب خانه به مبلغ 55میلیون تومان خریداری کرده و پول آن را نقدا از دستگاه کارتخوان واریز کردم و طی قولنامه ای این معامله انجام گردید و بنده کلیدهای خانه را تحویل گرفته و شروع کردم موکت بندی و داشتم کابینت بندی میکردم حالا صاحب قبلی با گذشت دوماه از معامله پشیمان شده و بنده نیز مخالفت نمودم با فسخ قرارداد و وی نیز بدون اجازه من قفل درب را تعویض نموده و حتی در ورودی را جوش زده. به نظر شما تکلیف من چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

به شرط اثبات ادعا و سبق تصرف میتوانید شکایت کیفری ممانعت از حق و تصرف عدوانی طرح کنید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بهتر است قراردادتون رو نزد یک وکیل ببرید و از او راهنمایی بخواهید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید شکایت کنید قبل از آن باید مبایعنامه مطالعه گردد