مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی ملکی

من ی آپارتمان خریدم در دادگاه بدوی رای بر علیه من شد و فسخ قرارداد شد و تجدید نظر زدم جلسه تشکیل شد و نوشته پرونده
نسبت به دعوای ...به طرفیت ... مبنی بر فسخ قرارداد به شماره ..و تاریخ.... پرونده اعاده شد.
حالا رای بدوی تایید شده یا نه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در سطور آخر رای دادگاه تجدید نظر قیدی بر اعلام بر تایید رای نگردیده باشد احتمالاً پرونده نواقص داشته که جهت رسیدگی به شعبه بدوی اعاده شده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام احتمالا دادگاه تجدیدنظر نقض و ایرادی در پرونده مشاهده کرده و پرونده به شعبه بدوی ارجاع شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا دادگاه تجدیدنظر نقض و ایرادی در پرونده مشاهده کرده و پرونده به شعبه بدوی ارجاع شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی پرونده به علت نقص به دادگاه بدوی ارسال شده است