مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ فسخ و استرداد لاشه چک

قرارداد عادی تنظیم جهت خرید زمین/که شرط ضمن عقد گذاشته ایم که اگر چک فوق در تاریخ پاس نگردید چک به خریدار و زمین با مدارک ان به فروشنده برگشت خواهد شد و طرفین حق اعتراض ندارند. حال این شرط عقد را باطل میکند و موجب فسخ میگردد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی به نظرشماوهدف وتفسیرشماازشرط دارد اگر منظورشما انفساخ قرارداد بخاطر بلامحل بودن چک بوده است قراردادباشرط منفسخ میشود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه ضمن عقد قرارداد چنین شرطی را پیش بینی کرده باشید و در موعد مقرر شرط حاصل نگردیده است و چک برگشت شده باشد بوسیله اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام و از طریق دادگاه تنفیذ و اعلام آن را تقاضا نمایید .