مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار

تا پایان سال 1402 قرارداد دارم تاریخ 15بهمن استعفای خودم رو اعلام کردم که از ابتدای اسفند قادر به ادامه همکاری نیستم اما مدیریت استعفا رو قبول نکرده و من از ابتدای اسفند قرار هست در جای دیگری مشغول به کار بشوم علت استعفا تاخیر در پرداخت حقوق بوده است. آیا این تاخیر می‌تونه باعث لغو قرارداد کار بشود تا در محل کار جدید به مشکل نخورم و قرارداد کوتاه مدت 2 ماهه بوده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای تاخیر در پرداخت حقوققتان از ارگان بالاتر آن اقدام کنید. اگر قراردادتان در قالب قانون کار نیست می‌توانید از اداره کار پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید و بعد از گذشت یک ماه میتوانید از شرکت خارج شوید مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون کار باید یک ماه قبل استعفاء اعلام بشه