مشاوره حقوقی رایگان - سفته

آیا سفته ای 500 میلیونی که برای ضمانت زندانی داده شده و ثبت شده در شورا که بابت ضمانت میباشد.و الانم که کلا زندانی آزاد شده.
با این حال شاکی که سفته ها دستش هست آیا می‌تواند روی سفته اقدام کند و به اجرا بزارد .
و بخواهد مبلغ سفته را از ما به ناحق بگیرد.؟قانونی می‌تواند یا نه؟

و دلیل اینکه تا الانم نداده میگه هزینه دادرسی 17/5میلیون دادم بهم بدین منم پس بدم سفته هارو.که بهش گفتم اگه مدرکی فیشی داری که این مبلغ دادرسی رو جایی یا به حسابی واریز کردی رو اثبات کنه تا بهت بدم
اما چون نکرده و نداده هزینه دادرسی هی طفره میره و جواب نمیده.میخواد به دروغ یه پولی بگیره ازم.
چیجوری میتونم ثابت کنم یا مدرکی پیدا کنم که ایشون مبلغی بابت دادرسی سفته به هیچ کجا نداده و دروغ میگه؟؟؟
و میتونم در کل به دادگاه یا همان شورا بگم که ایشون اینجوری قصد پول گرفتن را دارد از ما ؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
برای پاسخ به سوال شما باید مدارک بررسی گردد.
اما پاسخ کلی این است که چنانچه موضوع حبس منتفی شده و دلیلی بابت حبس مجدد یا ادامه حبس قبلی وجود ندارد، می توانید دعوای حقوقی از جهت استرداد سفته طرح نمایید.
با این حال توصیه میکنم مدارک شما توسط وکیل بررسی گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید درخواست استرداد لاشه چک دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید درخواست استرداد لاشه سفته دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اظهارنامه ای مبنی بر استرداد سفته ها ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سفته‌ها قابل اجرا می‌باشد چرا که سند تجاری است اما شما این حق را دارید که آن را مطالبه کنید