مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام چند ماه پیش حساب بانک صادرات من یه بار مسدود شده بود رفتم شعبه گفت باید به اداره حقوقی بانک بری رفتم اونجا گفت حسابت از دادگاه اهواز به خاطر قمار و شرط‌بندی بسته شده من اهل ارومیه هستم از اهواز تا ارومیه چندصد کیلومتر راه من حتی فامیل هم ندارم تو اهواز
دیگه دنبالش نرفتم همچنان مسدود

بعد الان دو سه روز میبینم بانک مهر ایرانم هم مسدود شده ؟ بانک مهر ایران به اصطلاح کارت پیش‌فرض من بود و با اون استفاده می‌کردم از بقیه کارت ها استفاده نمیکردم

چرا این اتهامات رو به من میزنن
رفتم توی تک‌تک سایت ها و برنامه های ایرانی و خارجی که ثبت‌نام کرده بودم بررسی کردم دیدم من توی هیچ یک از بازارهای مالی ثبت‌نام نکردم فقط توی سایت های سرگرمی ثبت نام کردم چه برسه به شرط‌بندی

لطفاً رسیدگی کنید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما حقوقی نیست مشمول قواعد استخدامی سازمان مربوطه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و اگر پرونده در دادسرای اهواز ثبت شده و اسم شما حزء اشخاص پرونده باشد می توانید لایحه ارسال کنید و اعلام کنید که پرونده به دادسرای شهر شما ارسال بشه.
اگر دادسرا اهواز شما را احضار کند به ناچار باید حاضر شوید .
توجه داشته باشید با توجه به توضیحات ارائه شده مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.