مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رسید با تهدید

با سلام
حدود 15 سال پیش دو نفر از همکاران پدرم ؛ به زور اسلحه و با تهدید ازش به مبلغ 350 میلیون تومان رسید میگیرن.
پدرم بلافاصله به پلیس گزارش می‌ده.
و اینکه اونا هیچ رسید بانکی ندارن و با توجه به اینکه 15 سال پیش این مبلغ خیلی بالا بوده اصلا باورکردنی نیست به صورت نقد جا بجا بشه.
الان 10 ساله اونا هی با اون رسید شکایت می‌کنند و حکم جلب میگیرن.
و پدرم آزاد میشه.
می‌خوام بدونم چندبار یک پرونده به جریان میوفته ؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر یک بار حکم قطعی صادر شود دیگر اعتبار امر مختومه پیدا می کند و مجددا قابل پیگیری نیست.
برای اثبات اجباری بودن امضا گرفتن باید دلیل داشته باشید و صرف ادعا کافی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به موضوع دارد
اگر حکم قطعی صادر شده است باید ‌مبلغ ‌محکوم به پرداخت گردد