مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام. چند وقت قبل کالایی از فردی خریدم و پس از دریافت کالا وجه آن را نقدا پرداخت کردم تا چند شب قبل هنگام مراجعه به خانه فردی از پشت سر به من حمله کرد و با تهدید چاقو من را به داخل ماشین کشاند و مدعی شد که پول پرداختی من تقلبی بوده من گفتم موردی ندارد و پس از رویت پول ها تعویض میکنم. گفت که به بیرون ریخته و با تهدید از من رسید گرفت که مبلغ فوق را به او بدهکار هستم. آیا راهی برای اثبات موضوع هست؟ بهترین کار برای جلوگیری از مشکلات آینده چیست؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درود، می توانید شکایت کیفری تهدید و قدرت نمایی با چاقو نمایید نیاز به دلایلی اثباتی چون شهود و چک دوربین های مدار بسته( در صورت وجود)دارید