مشاوره حقوقی رایگان - نمایندگان ساختمان و حیف و میل وجوه شارژ

باسلام،آیا اگر نمایندگان ساختمان وجوه شارژ سکنه را بدون اطلاع و حتی بدون نیاز ساختمان اقدام به مخارج اضافه کنند طبق چه قانونی میشود ایشان را عزل کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مجمع عمومی تشکیل دهید و رای گیری کنید
قانون تملک آپارتمانها

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان تشکیل مجمع و عزل آنان وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید دادخواست الزام به ارائه بیلان کاری و فاکتور(برای شارژ) نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست اظهارنامه بفرستید تا این موارد در مجمع بررسی شود