مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق شارژ

با سلام. بنده مدير يک مجتمع 30 واحدى هستم كه يكى از واحدها بدون داشتن دليل موجه از پرداخت شارژ امتناع ميكند
چند روز پيش به ايشان اظهارنامه اى ارسال شد و مهلت 10 روزه اى به جهت پرداخت بدهى داده شده و در پايان برگه قيد شد كه پس از پايان اين مدت و عدم تسويه حساب از طرف شما امتيازات واحد مانند برق و آب و گاز قطع خواهد شد
خواستم بپرسم بنده به عنوان مدير بعد از تموم شدن مهلت 10 روزه حق قطع اين امتيازات رو دارم يا بايد به صورت رسمى شكايت كنم و اجازه قطع كردن اين امتيازات رو از دادگاه بگيرم؟
با تشكر

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. در فرض سوال ، شما فقط می توانید خدمات مشترک را نسبت به واحد متخلف ، قطع کنید یعنی نمی توانید امتیازات اختصاصی واحد مورد نظر را قطع کنید. بنابراین اگر امتیازات آب و برق و گاز آن واحد ، اختصاصی باشد یعنی کنتور جداگانه داشته باشد قطع آنها امکان پذیر نیست و اگر خدمات مشترک هم به گونه ای است که قطع آنها برای یک واحد میسر نمی باشد شما باید به مراجع قضایی شکایت کنید تا واحد مزبور به دستور دادگاه از دریافت خدمات دولتی محروم شود . موفق باشید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر شما بدون دستور مقام قضایی چنین حقی ندارید و در صورت اقدام ایشان میتواند از شما شکایت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر امتیازات اختصاصی نباشه شما میتوانید اقدام به قطع انشعاب مربوطه بکنید