مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

آیا ارائه اظهارنامه جهت اعلام 10 روز فرصت زمان پرداخت مطابق نمونه اظهارنامه ای که در سایت موجود است کفایت میکند و بعد گذشت 10 روز از زمان ابلاغ و عدم پرداخت می توان مستقیما اقدام به قطع مشاعات مخاطب نمود آیا نیازی به حکم دادگاه نیست ؟ بعد از این مرحله اگر پرداخت نکرد چه باید کرد ؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام طبق قانون تملک آپارتمانها صرفا میبایست از طریق قانونی اقدام به شکایت کنید

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام در صورتی که در اظهارنامه این موضوع را درچ کرده باشید بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بعد از ده روز مجازید و اگر ایشان اقدام نکرد جهت دادخواست مطالبه وجه به مرجع قضایی مراجعه کنید