مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه و چاقو

سلام من دخترم سال 1401 ازدواج کرد به خاطر ضرب وجرح واذیت آزاری که کرده بود آوردم خونه ودرخواست طلاق مهریه ونفقه کردم نفقه که4میلیون داد محکوم شدیم ویک نیسان جهیزیه که براش خریدم رفتم بیارم با مامور رفتم خونه خالی کرده بود ودوباره وسایلهارو جاشو پیدا کردم تارفتم نامشو بگیرم دوبارمنتقل کرده بود به جای دیکه الان رفته اعسار زده گفته این وسایله نیست درخواست کارشناس کرده که قسطی بکنن وپنج نفر جمع کرده بود رفته بود سراغ پسرم 5تا چاقو زده بودن بهش الان حکم جلبشو گرفتم اون روز رفتم ورود به منزل بگیرم اجرای احکام میگه حکم غیابی بود نامه زده یا همون‌اعتراض باز جلسه دادگاه نیومده بود تکلیف چی میش الان 2نفر فرستاده میگن 130 میلیون با وسایلهای که خودم خریدم بدون هیچ گونه کسری نمیدونم چکار کنم راهنمایم کنید لطفا 86 تا سکه هم مهریه اش و دخترم بردم پزشک قانونی فعلا معلوم نشده مال اون شکایتش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا پسر شما می‌تواند شکایت کیفری مطرح نماید