مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

ضمن تشکر، سوالم اینه من اجرای استرداد جهیزیه ام رو گرفتم خواستم ببینم اگر همسرم حضور نداشته باشن من در نبودشون نمیتونم وسایلم را با حضور پدرشون و مامور دادگاه پس بگیرم. همسرم در زندان به سر میبرند.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام دادورز که معمولا همان ضابط کلانتری هستند مراتب راصورتجلسه میکنند و به شما تحویل میدهند هیچ اشکالی ندارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می توانید فقط یک صورتجلسه بنویسید و چند شاهد از طرف همسر و از طرف شما آن را امضا کنند.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. می توانید با مامور اجرای کلانتری مربوطه حکم را اجرا کنید.