مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با عرض سلام.
من از شوهر تعهد گرفتم که محل سکونت رو با رضایت من انتخاب کنه و رضایت منو جلب کنه ولی ما یک ماه پیش سر خونه دعوا کردیم و من به خونه ی پدرم اومدم و ایشون بدون اجازه ی من جهیزیه ی منو به خونه ای که من مخالف آن بودم انتقال دادن و من الان تقاضای استرداد جهیزیه کردم و ایشون برای من اظهارنامه تمکین فرستادن آیا من می تونم بعد پس گرفتن جهیزیه با توجه به این که ایشون به تعهد خود عمل نکردن و در خونه ی خود اسباب ندارن در خواست نفقه کنم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر توافق کردید و زوج به شما تعهد داده انتخاب حق مسکن باشماست ، میتونید تا به انتخاب شما منزل نگیره تمکین نگنید .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

ضمنا میتوانید دادخواست الزام به تهیه مسکن علیه زوج بدید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگرحق تعیین مسکن را در عقد نامه ذکر نکرده اید شما حسب تکالیف قانونی ملزم به تمکین هستید در غیر این صورت نفقه شما ساقط میشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می توانید درقالب دعوای متقابل دادخواست نفقه وتهیه اثاث البیت رادرهمان دادگاه مطرح کنید که به دوپرونده باهم رسیدگی شود جهت طرح دعوای نفقه به درقالب دعوای تقابل تااولین جلسه دادرسی مهلت دارید والا خارج ازمهلت باید جداگانه به دعوایتان رسیدگی شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

جهت طرح دعوای نفقه درقالب دعوای تقابل تاپایان جلسه اول دادرسی مهلت دارید والا به دعوایتان جداگانه رسیدگی میشود