مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام. میخواستم بدونم مدت زمان رسیدگی به درخواست استرداد جهیزیه و تامین خواسته چه مدت طول میکشه؟ من دو هفته قبل از طریق دفتر خدمات قضایی کرج درخواست دادم اما هنوز ابلاغیه ای صادر نشده. نه ماه هست که از همسرم جدا زندگی میکنم و به دروغ میگوید شما وسایلی ندارید که بخواید ببرید من سیاهه ندارم فقط فاکتور خرید و شاهد دارم نحوه رسیدگی به پرونده من چطور هست چگونه میتوانم زودتر به نتیجه برسم

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام به همان دفتر رفته و با شماره رهگیری ببینید مشکل چیست
با توجه به شهود و فاکتور می توانید دعوی خود را اثبات کنید ولیکن بهتر است با یک وکیل در همان محل مشورت کنید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام معمولا ابتدا شماره شعبه و سپس تاریخ رسیدگی به شما از طریق پیامک اعلام می شود و اگر نشد به دفتر خدمات مراجعه کنید در روز جلسه فاکتورها و شهود خود را همراه ببرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دادگاه کرج زمانبر می باشد چون من خودم از وکلای کرج میباشم .و باید تامین خواسته کنید جهیزیه رو صورت برداری کنید و یک حافظ امین انتخاب شود تا زمان صدور حکم

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تامین خواسته یعنی توقیف اموال
وبعدازصدورقرارتامین خواسته بایدفوری اجرابشه اول پیگیری کنید که قرارتامین خواسته صادرکردند یانه
ودوم اینکه باید قرارتامین خواسته روشماببری اجرای احکام پرونده اجرایی بازکنی وپیگیری کنید درمورد زمان رسیدگی دادگاه هم دادگاههابه نوبت رسیدگی میکنندومعمولا بایدچندماه توی صف نوبت باشید اگرهم که هنوز روی پروندتون وقت رسیدگی نزدن به دفترشعبه مراجعه کنید وپیگیری کنید دعوای استردادجهیزیه باشهادت شهودهم قابل اثبات ورسیدگی است