مشاوره حقوقی رایگان - تمکین، نفقه، جهاز، طلا، مهریه، خانه مستقل

باسلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای گرانقدر
من زوجه هستم و در دادگاه الزام به تمکین شده ام و همسرم باید خانه مستقل بگیرد ایا در هنگام اجرای احکام میشود درخواست کرد که به شرطی باز میگردم که همسرم طلاهایم را که فروخته طبق عقد نامه به من هدیه داده را بازگرداند و جهازم را که بازم در عقد نامه قید شده که اورده ام را باز گرداند و بروند وسایل خانه بخرند و همچنین طی یکسالی که باهم زندگی کردیم به من نفقه پرداخت نکرده اند را طبق قانون از این به بعد که با ایشان زندگی کردم به من بدهند، و میخواهم با ایشان زندگی کنم مهریه ام را هم بگیرم، درضمن همسرم نظامیه و ماهی دو سیصد حقوقشه
خواهش میکنم راهنمایم کنید.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام شما میتواتید دادخواست مطالبه مهریه و استرداد جهیزیه بر علیه ایشان بدهید و نفقه معوقه خود را نیز مطالبه نمایید ایشان مکلف به تهیه وسایل زندگی هستند

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما باید به حکم دادگاه عمل و تمکین کنید و الا ناشزه محسوب خواهید شد و مواردی که گفتید نیازمند طرح دعوی جداگانه و دادخواست و اثبات و محکومیت شوهرتون می باشد

پرسشگر :

سلام ،هنوز اجرای احکام صورت نگرفته الان تقاضای استرداد جهیزیه م رودادم
میخوام جهیزیه م روپس بگیرم ایا در اجرای احکام میتونم بگم جهاز رو پس بده بره وسایل زندگی برام بخره تا باهاش زندگی کنم به نظرتون قاضی قبول میکنه؟ واینکه تقاضای نفقه م را که در خانه پدر هستم وبه من نفقه ای پرداخت نکرده رو دادم ولی ایشون نیامدن به شورای حل اختلاف الا ن اسم شاهد هم نوشتم که من رو از خونه بیرون کردن وحتی یک دست لباس هم به من ندادن که با خودم ببرم ایا چون نیامدن قاضی به نفع من هست ونفقه به من تعلق میگیره؟؟

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
هر کدام از خواسته های شما مستلزم طرح دعوی جداگانه ست. در صورت طرح بله میتوانید جهیزیتان را در صورت اثبات و موجودیت پس بگیرید. اگر در خانه پدرتان سکونت داشته باشید و ایشان تمکین شما را بخواهند و حاضر به تمکین نباشید نفقه منتفی ست.

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام ممنون از لطف شما ابتدا عرض کنم شما برای مطالبه طلا وجهیزیه ونفقه بایستی برای هرکدام جداگانه دادخواست مطرح کنید وبعد از صدور حکم نسبت به توقیف حساب وحقوق همسر تون اقدام کنید اگر نیاز به راهنمای بیشتر داشتید لطفا تماس بگیرید متشکرم

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام.. اجرای احکام فقط در حوزه دادنامه و برگ اجراییه حق انجام عمل داره..همانطور که عزیزان فرمودند برای رسیدن به اون خواسته ها نیازمند طرح دعواست..ولی سعی کنید که در فضای امنیت و آرامش خانه به خواسته ها برسید.. چون طرح دعوا قطعا بنیان زندگی و احساس و امنیت را متزلزل میکنه..

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بجر مورد اول،بقیه را می توانید به صورت مستقل دادخواست نمایید.ولیکن فراموش نکنید در فرهنگ ایرانی این اقدامات یعنی خداحافظی با زنذگی مشترک.یاالله

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

نفقه من بعد قابل مطالبه است مهریه درهرحال قابل مطالبه است درمورد طلاها خیر میتواند به شما ندهد درمورد جهاز میتونید پس بگیرید وآقا ملزم به تهیه مسکن واثاث است سپس مددکاردادگاه بازدید وبعدشما باید به منزل زوج بروید