مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام در طلاق توافقی جهیزیه طبق یک توافق جداگانه بین زوجین تقسیم شده و زوجه با بذل مهریه وکالت طلاق دریافت‌ نموده در لیست سیاهه جهیزیه سرویس طلا قید شده که در توافق فوق در خصوص آن اظهار نظری نشده سوال این است با توجه به اینکه در خصوص جهیزیه توافق شده آیا می‌توان در خصوص سرویس طلا که در مورد آن توافق نشده دادخواست داد و آن را از زوج مطالبه نمود؟ و با توجه به هزینه دادرسی بالا درصد موفقیت چقدر هست و چه دادخواستی باید داد که حداقل هزینه دادرسی رو داشته باشد ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله هر چیزی که خارج از توافق باشد امکان مطالبه ان وجود دارد مگر اینکه بصورت کلی توافق شده باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

فاکتور طلا به اسم چه کسی بود ؟بعید می دانم بتوان آن را مطالبه کرد .

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام با توجه به فاکتورها و توافقات نتیجه متغیر است