مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

باسلام. شوهرم من رو رها كرده، درخواست تمكين هم نكرده هدفش طلاق بدون حق و حقوق بنده هست ، كل حساب و ملك و املاك رو هم منتقل كرده، وقتی رفتم منزل مون ديدم كل وسايل خونه و طلاجات رو جمع كرده برده، ادعا هم می كنه شيربهاست مال خودمه! من تعدادی فاكتور طلا دارم كه ايشون اونارو هم برده، چطوری كيفری شكايت كنم محكومش كنم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
به توضیحات بیشتر نیاز هست ، البته توصیه میکنم به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید .

صادق عباسی

جناب آقای صادق عباسی:

با سلام. شما می توانید علیه همسرتون شکایت کیفری ترک انفاق را مطرح کنید

پرسشگر :

باسلام. ايشون هر ماه مبلغي به كارت من ميزنه ! در واقع ترك انفاق ايشان نتيجه اي دارد؟ بنده دادخواست نفقه دادم ، (حقوقي)

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. می توانیدمطابق لیست سیاهه درخواست استرداد جهیزیه را نمایید. ایا طلاها را خود خریدادی کرده اید?