مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت قانونی شرکت

سلام. چطور میتونم متوجه بشم فعالیت شرکتی قانونی هست یا نه؟
استعلام به چه صورته؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از سایت شناسه اشخاص خصوصی استعلام بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تا زمانی که شرکتی که ثبت شده تخلفی نداشته باشد کار وی قانونی و درست تلقی میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ثبت شرکت‌ها یا سایت روزنامه رسمی و پیگیری نحوه ثبت و فعالیت آن شرکت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اداره ثبت شرکت ها چک شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری کنید
شرکت نمی تواند موضوع فعالیتش غیرقانونی نمی تواند باشد بنابراین پیگیری از اداره ثبت شرکتها نتیجه ای نخواهد داشت
اگر به صورت غیرقانونی فعالیت دیگری داشته باشد باید خودتان تحقیق کنید تا متوجه موضوع شوید.