مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد مستاجر

باسلام
مستاجر مغازه ام زودتر از موعد اجاره قصد رفتن دارد و داخل قولنامه هم قید شده تا امدن مستاجر جدید باید صبر کند و اجاره پرداخت کنه الان من هزینه رهن رو ندارم و قصد اینکه مجدد بخوام مغازه رو یکساله به مستاجر جدید بدم رو ندارم فقط تا موعد قرارداد مستاجر قبلی میتونم مجدد اجاره بدم که کسی پیدا نشده هنوز ایشون دو برج اجاره هم ندادن از من شکایت کرده جلسه شورا رفتیم و الان ابلاغیه اومده که سازش محقق نگردید و پرونده به جهت عدم سازش بایگانی گردد.ایا شکایت ایشون دردسر ساز میشه برای من؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دردسر خیر تا زمانی که موعد اجاره به اتمام نرسیده است شما مکلف به پرداخت پول رهن الاجاره نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد اجاره یک عقد لازم است و به تنهایی قابل فسخ نیست می‌بایست در این خصوص توافق نمایید

ضمناً نمی‌توان در قرارداد شرطی نمود که مبهم باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد و دادگاه با توجه به شروط مندرج در قرارداد اجاره ، حکم صادر خواهد کرد

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام
اگر در قرارداد اجاره شرط کردید که تا پیدا کردن مستاجر جدید، باید بماند و اجاره بدهد، ایشان ملزم به ماندن است و مشکلی برایتان ایجاد نمیشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خی. ایشان حق فسخ نداره و اجاره را مطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه با توجه به شرایط موجود در قرارداد اجاره حکم صادر خواهد کرد