مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن تحت پوشش کمیته امداد پس از طلاق

سلام‌خسته‌نباشیدمن‌شنیدم‌کسی که‌ مهریه‌بگیره کمیته‌تحت‌پوشش‌ قرار نمیده‌‌ من‌ الان‌ یک‌ ماهه‌ طلاق‌ گرفتم‌ مهریه‌ام‌14سکه‌ تمام‌ باربودگرفتم‌حضانت‌دختر5سالم‌بامنه ولی‌نفقه‌دخترم رو میده‌ خودم‌دیگر هیچی‌ ندارم‌ نه‌ خونه‌ نه‌ وسایل‌خونه‌ هیچی‌کمیته‌امدادمراجعه‌کنم‌آیاکمیته‌تحت‌پوشش‌قرارمیده‌یانه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست بدهید تا موضوع شما در کمیسیون مربوطه مورد بررسی قرار بگیرد نتیجه پیش‌بینی نمی‌شود کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست بدهید تا موضوع شما در کمیسیون مربوطه مورد بررسی قرار بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شرایط شما توسط کمیته بررسی می شود عدم تمکن شما باید برای کمیته محرز شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید درخواست شما مورد رسیدگی قرار گیرد و تصمیم گیری شود