مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و تحت پوشش

باسلام. بنده قبلا پرونده کمیته داشتم بدسرپرست بودم اما چون جدا نشدم قطعش کردن الان ساکن تهرانم سه تا بچه دارم همسرمم اعتیاد داره و میخام جداشم میخاستم بپرسم اگه طلاقنامه داشته باشم تحت پوشش قرار میگیرم چون من سرایدارم اما حقوق ندادن و واقعا نیاز ب ی خونه اجاره ای دارم ک برم سرکارم پول پیشم ندارم ایا راهی هست راهنمایی کنین

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله در صورت طلاق امکانپذیر است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر طلاق گرفتید به کمیته امداد مراجعه کنید البته الان هم میتونید به بهزیستی مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله در صورت فراهم نبودن اوضاع مالی شما تحت پوشش قرار میگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ممکن است کمیته امداد شما را تحت پوشش قرار بدهد