مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن تحت پوشش کمیته

سلام من خانومی مطلقه هستم با 29 سال سن نزدیک به پنج سال است که طلاق گرفته ام
تا الان تحت پوشش پدرم بودم ولی پدر بنده بیماری قلبی و ریوی دارند و به تازگی بازنشسته تامین اجتماعی شده است و توان کار آزاد خود را دیگر ندارد
و حقوق بازنشستگی اش ماهی سه تومن میباشد
میخواهم که خود را مستقل کنم و از تحت پوشش او در بیایم چون هزینه های زندگی با این حقوق برای او سخت میشود پدر بنده یک ملک تجاری و یک ملک مسکونی دارد
بنده خود هیچ کارو هزینه و در آمد مستقلی ندارم
آیا میتوانم با ارائه مدرک پزشکی پدر و ارائه فیش حقوقی او تقاضای پوشش از کمیته امداد را کنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق کمیته امداد پیگیری کنید