مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن تحت پوشش کمیته امداد

ازکار افتادگی.مریضی عمل جراحی توعد معده.انسداد روده شدم؟دیگر نمیتونم کار کنم؟تحت پوشش کمیته امداد؟یا بهزیستی میشوم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به ارگان های مربوطه درخواست دهید. درصورت بررسی وتایید بله.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بیمه دارید می‌توانید درخواست از کار افتادگی بدهید اگر بیمه ندارید می‌توانید تحت حمایت ارگان‌های نام برده بشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کمیته امداد موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که بیمه هستید درخواست از کارافتادگی بدهید و در صورتی که بیمه نیستید به شکل حضوری به کمیته امداد جهت پیگیری این امر مراجعه بفرمائید.