مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در مزایده خودرو برای مهریه

سلام وقت بخیر.
حدود دو سال قبل محکوم به پرداخت مهریه شدم ولی به تازگی طرف مقابل برای اجرای حکم اقدام کرده(مزایده خودرو و یک سکه پیش پرداخت) و برای بنده ابلاغ اومده که برای مزایده خودرو توقیف شده ام که کارشناسی شده و قیمت گذاشتی شده حضور پیدا کنم.مرحله اول مزایده هست.دو تا سوال داشتم از خدمت اساتید.
اول اینکه حضور بنده در مرحله اول مزایده اجباریه؟
دوم اینکه با توجه به اجرای حکم، بنده می تونم برای تعدیل اقدام کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام

می‌توانید برای مزایده شرکت نمایید اما اموال اگر جزو مستثنیات دین نباشد فروش می‌رود

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
1-خیر
2-نسبت به مازاد، بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
بله امکان اقامه دادخواست تعدیل اقساط وجود خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
حضور شما در مزایده اجباری نمی باشد.
می توانید برای بقیه مبلغ درخواست تعدیل بدهید.
اتومبیل در هر حال فروش می رود مگر بتوانید اثبات کنید جز مستثنیات دین است.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، عدم حضور شما مانع اجرای حکم نیست

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
حضور محکوم علیه در مزایداجباری نیست
دادخواست تعدیل را میتوانید مطرح نمایید