مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در مزایده خودرو برای مهریه

با سلام
همسر بنده فوت شده و من درخواست مهریه دادم.خودرو ایشون و خط موبایل که تنها دارایی ایشون بوده توقیف شده و رفته برای مزایده.
آیا من میتونم در مزایده شرکت کنم و در نهایت خودرو و خط موبایل رو بردارم؟
آیا مبلغ 10% شرکت در مزایده رو برمیگردونند؟چون مبلغ مهریه من خیلی بیشتر از این دو میشود.

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام امکان شرکت دارید ولی مطابق مفررات مزایده عمل میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله شما نیز می توانید در مزایده شرکت کنید اما مقررات مزایده بدون ایجاد تفاوتی نسبت به زیاد بودن مبلغ طلب شما بابت مهریه برقرار خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید در صورتی که قیمت بیشتر وجود نداشته باشد می‌توانید آن را دریافت نمایید

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام
شما باید این مورد رو در دادگاه اثبات کنید که ایشون فرد مناسبی هستند و طرح دعوی کنید و دادگاه رسیدگی کند و اجازه ازدواج شمارو صادر کند

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بله میتوانید شرکت کنید