مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در مزایده خودرو برای مهریه

با سلام خودروی بنده را به خاطر مهریه از ثبت اجرا توقیف و قیمت مزایده را تشخیص دادند قیمت ماشینم در بازار 180میلیون هستش اما کارشناس 135میلیون گذاشته...
وضمنا خودم اگر بخواهم ازطریق کسی در مزایده ماشینم شرکت کنم چه حدی امکان داره موفق بشوم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قیمت بیشتر را بپردازید و موفق می‌شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هر کس می‌تواند در مزایده شرکت کند و هیچ منعی برای اشخاص وجود ندارد باید 10 درصد مبلغ مورد مزایده به حساب دادگستری واریز شود و سپس در مزایده شرکت خواهید شد همیشه قیمت کارشناسی پایین تر از مبلغ بازار است هر کس که قیمت بالاتر را پیشنهاد دهد ماشین متعلق به وی است و برنده مزایده