مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه از مستاجر

با سلام، سه سال قبل در زمان تخلیه و تحویل واحد استیجاری خود، وکیل اینجانب به اشتباه 10 میلیون تومان به مستاجر بصورت نقدی پرداخت کرد. این اشتباه از انجا ناشی شد که یک فقره چک به مبلغ 10 میلیون تومان جهت تضمین تخلیه به صورت امانت نزد ما بود که البته هنوز هم موجود هست و وکیل من با تصور اینکه این مبلغ قبلا پرداخت شده و بصورت قرض الحسنه پیش ماست در زمان تخلیه این مبلغ را به مستاجر پس داد.
بلافاصله پس از تماس تلفنی، ایشان قبول کردند که این مبلغ را مازاد دریافت کرده اند و برای پس دادن ان چندین بار مهلت خواستند. تنها مدرکی که نشان از قبول ایشان دارد مکاتبات ما در واتس اپ است و همینطور چک تضمین تخلیه ایشان نزد ما که گواه عدم تسویه کامل میباشد. لطفا راهنمایی بفرمایید ایا امکان مطالبه اصل این مبلغ بعلاوه ضرر ناشی از تاخیر تادیه وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله تحت عنوان ایفای ناروا به پیوست مستندات شکتیت خود را ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد اجاره می توانید طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظر کمیسیون مربوطه در سپاه ملاک می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به مفاد قرارداد اجاره و فیش‌های واریزی، ابتدا اظهارنامه ارسال کنید تا از تاریخ اظهارنامه، خسارت تأخیر تأدیه تعلق گیرد.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

وجود چک موصوف نزد شما الزاما به معنای این نیست که شما 10 م به ایشان داده اید...باید بتوانید پرداخت مبلغ را اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید تا از تاریخ اظهارنامه، خسارت تأخیر تأدیه تعلق گیرد.قابل شکایت و پیگیری هست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق شورای حل اختلاف در صورتی که مبلغ کمتر از 20 میلیون تومان باشد و از طریق دادگاه در صورتی که مبلغ بالاتر از 20 میلیون تومان است اقدام به طرح دعوا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد.