مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تحویل ملک پیش خرید شده

سلام در سال 98 یک ملک را پیش‌خرید کردم که قرار بر این شد در سال 1400 ملک را تحویل بگیرم. اما در سال 1402 ملک را تحویل دادند. به ازای هر روز تاخیر مبلغ 500 هزار تومان جریمه درنظر گرفته شده بود و در مبایعه نامه نوشته شده.آیا این مبلغ به من تعلق میگیرد یا امکان دارد تعلق نگیرد؟ یک مشاور حقوقی به من گفتن چون رقم بالایی میشود شاید قاضی موافقت نکنن نظر شما چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر در قرارداد وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد شرط شده باشد با شرایطی قابل مطالبه است
ولی امکان تعدیل مبلغ وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست بدهید و به شما تعلق می گیرد.
بهتر است در صورت امکان دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله طبق قرارداد خسارت تأخیر در تحویل ملک به شما تعلق میگیرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر وجه التزام پیش بینی شده باشد قابل مطالبست