مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازمان سنجش

سلام وقتتون بخیر میخواستم بگم‌که خواهر من امسال کنکور داد و تراز کافی بهش ندادن در حالیکه معدل بالایی داشته بالای 19 و نیم و در عوض کسانی که امسال دیپلم گرفتن با معدل خیلی پایین 15 تراز و رتبه بالایی بهشون تعلق گرفت و به راحتی حق خواهر من و هزاران دختر پسر دیگر هم گرفته شد خواهر من سال 96 دیپلم گرفت الان سال 1402 هستیم به خدا قسم گناه داره الان فقط داریم گریه میکنیم ببخشید طولانی شد من میخواستم اینو بگم چطوری میتونیم به دیوان عدالت شکایت کنیم که بهش حقش رو بدن ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا در هیات بدوی سازمان سنجش اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه به شکل رسمی و قانونی اعتراض خود را به سازمان سنجش اعلام کنید و اگر بعد از گذشت سه ماه اتفاقی حاصل نشد از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا اعتراض خود را به صورت مکتوب به بالاترین مقام سازمان سنجش اعلام نمایید و اگر نتیجه ای حاصل نشد، می توانید بعد از گذشت زمان مقرر اعتراض خود را در دیوان عدالت اداری مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست خود را بنویسید از طریق دفتر خدمات قضایی آن را ارسال نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا اعتراض خود را که حتماً به سازمان سنجش اعلام کنید �ر بعد از سه ماه رسیدگی نکردن می‌توانید به دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید