مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سنجش

با سلام بنده دو روز پیش از طرف سنجش پیامکی دریافت کردم ک نتایج شما در هیات بدوی رسیدگی ب تخلفات در حال بررسی هست..امسال و پارسال کنکور تجربی دادم با توجه ب اینکه هییچ تخلفی از طرف من صورت نگرفته است آیا میتوانم از حق خودم دفاع کنم؟ با سنجش تماس گرفتم گفتن جهش رتبه مشاهده میشه شک کردن.. در حالی ک من در تمااام طول تحصیل همه ی نمراتم بالای 19 و همه معدل ها بالای 19 هس.معدل دیپلم 19.25..پارساال ب دلیل حضور در مدرسه و کلاس ها و کمبود وقت آمادگی کافی برای شرکت در آزمون را نداشتم و روز کنکور حساسیت گرفته و سردرد و سرگیجه داشتم و درصد های دروس اختصاصی ام خوب نبود اما امسال با تلاش و زحمت های شبانه روزی و مطالعه برنامه ریزی شده به کمک اساتید مجرب و حضور در کلاس های کنکوری موفق ب کسب رتبه سه رقمی شدم..چطور میتونم از حقم دفاع کنم بخاطر بعضی هایی ک در کنکور اختلال ایجاد کردن من نمیخام حقم ضایع شه و حاضر ب شرکت در آزمون مجدد نیستم چون بعد از 3 ماه مطالب را فراموش کردم..اگر از دیوان عدالت شکایت کنم چقد طول میکشه نتیجه بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به هیچ عنوان حاضر به دادن امتحان مجدد نشوید و از هیچ چیز نترسید و نگران نباشید و سازمان سنجش هیچ کاری نمی تواند در مورد رتبه شما انجام بدهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستندات به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،نگران نباشید،هیچ اقدامی در این خصوص نمی توانند صورت دهند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا اعتراض خود را با دلایل به هیات بدوی اعلام نمایید در صورت عدم نتیجه از طریق دیوان عدالت شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اگر نتیجه هیات بدوی به ضررتان بود حق اعتراض به آن رای را دارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف جهش رتبه دلیل بر تخلف نیست وسنجش بایددبا مدرک ودلیل شما را رد نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. بدون هدر دادن زمان به دیوان عدالت اداری شکایت کنید. توصیه میکنم از مشاوره و حضور یک وکیل دادگستری بهره مند بشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید دفاع خوبی داشته باشید.