مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

با سلام و درود
بنده در سال 82 ملک ورثه ای رو از تمامی وراث منجمله مادرم و همسرم دوم پدرم در محضر به عنوان خریدار و فروشندگان خریدم و سند رسمی به نامم شد و سال 83 بدلیل اختلاف با همسرم 2 ماه قبل از به اجرا گذاشتن مهریه بنده ملک را به صورت قطعی به نامم خواهرم زدم و ثمن معامله 24 میلیون بود و 700 تومن در محضر نوشته شد و سال 90 بنده وکالت کاری از خواهرم گرفتم و ملک رو کوبیدم و 3 طبقه تک واحدی ساختم و تمام مدارک موجود می باشد که خودم به تنهایی ساختم و بدلیل گرفتن وام فرسودگی که هر واحد باید بنام یک شخص میشد 2 واحد بنام 2 خواهرم شد و یک واحد بنام بنده و یک واحد که بنام خواهر بود بعد 2 سال فروختم و بنده از خریدار مقداری نقدی و بقیه رو چک بانکی گرفتم و خواهرم فقط در محضر امضا کرد و طرف من رو به عنوان فروشنده می شناخت و از زمان ساخت آپارتمان تا سال 1401 یعنی 11 سال مادرم و برادر مجردم ساکن واحد خواهرم بودن و بنده ساکن واحد خودم و سال 1401 مادرم و برادرم فوت شدن و خواهرم حاضر نشد سند رو بنام برگرداند و ادعای مالکیت دارد و در ضمن تمام این 10 سال بنده وام بانکی واحد خواهرم رو پرداخت کردم و آیا بنده میتوانم با این اسناد و داشتن چند شاهد که در جریان معامله صوری بودن اقدام به شکایت معامله صوری بکنم و آیا شانس موفقیت هست

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات بله این امکان وجود دارد ولی موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مربوطه مورد مداقه قرار گیرند‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
موضوع نیازمند‌بررسی بیشتر است.