مشاوره حقوقی رایگان - مرجع پیگیری میزان قانونی افزایش اجاره مسکونی

من اعداد 20 و 25 درصد رو جایی خوندم.
آیا این اعداد صحیح هستند؟
و اینکه در صورتی که فرضا صاحبخانه این درصدها را رعایت نکند، آیا امکان پیگیری وجود دارد؟ از چه روشی و از طریق چه مرجعی؟

با تشکر از همگی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
قرارداد اجاره با افزایش 20 یا 25 درصد تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

تعیین میزان اجاره بها برابر توافقات حاصله است هرچند در خصوص افزایش آن مصوبه ای هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر قرارداد تمدید شده باشد نمی توانید به مصوبه دولت کاری کنید و باید تا اتمام قرارداد صبر کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله مطابق مصوبات اخیر التصویب نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر توافق بر مبلغ دیگری شده باشد نمیتوانید موجر را موظف به پذیرش این درصد کنید
همچنین اگر موجر نیاز شخصی داشته باشد تخلیه صادر میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر توافق انجام شده و قرارداد بسته شده نمیتوان به آن استناد کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر الزامی مبنی بر تعیین درصد وجود ندارد امر حقوق خصوصی است