مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها

سلام من در جایی مستاجر بودم سال قبل سر سال که شد برای اینکه صاحبخونه اجاره بها رو نزدیک دو برابر کرد من گفتم می خوام بلند بشم اما دوسه ما بهم مهلت بده. در این دو سه ماه اجاره بها را از من دو برابر مطالبه کرده و گفته از پول پیش کم می کنم. آیا حق داره چنین کاری بکنه؟ من به کجا می تونم شکایت بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پول اجاره را پرداخت نکنید
جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بیش از حد متعارف مصوب ستاد کرونا نمی تواند اضافه کند به همان حد متعارف 25 در صد پرداخت کنید نه بیشتر قرارداد برقرار میشود. بگذارید او برای تخلیه شکایت کند‌ و آنگاه باید دلیل برای تخلیه مطابق مصوبه باشد نه هر آنچه اراده کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان ندارد جهت راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات شما جهت اظهار نظر دقیق و ارائه راهکار مناسب حقوقی قابل بررسی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا موجر نمی تواند اجاره بها را دو برابر از شما بگیرد و
و فقط میتواند 20 درصد به مبلغ اجاره بها اضافه نماید و شما مبلغ
اجاره بها را با افزایش 20 درصد به حساب ایشان واریز نمایید تا در زمان تخلیه دچار مشکل نشوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر.فقط 20درصد مبلغ باید اضافه شود .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر فقط 20 درصد مبلغ باید اضافه شود شما می توانید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه وجه در صورتی که پولی پرداخت کرده اید ارائه نمایید