مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

سلام خدمت وکلای محترم . من خودرویی رو به صورت اقساطی از شرکت... خودروخریداری کردم ولی متاسفانه پس از دریافت 200 ملیون از بنده ، متواری شد . پس از شکایت علیه نامبرده و دستگیری آن ، الان قرار منع تعقیب صادر شده . سوالم اینه ، آیا با قرار منع تعقیب پرونده بسته خواهد شد ؟ آیا من به پول خود میرسم یا نه ? آیا باید مجدد شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام میتوانید به قرار صادره در مهلت قانونی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که قراره منع تعقیب صادر می‌شود اگر نسبت به قرار فوق اعتراض نشود بله قرار قطعی خواهد شد `

اما در خصوص اینکه شما به پول خود می‌رسید یا خیر خوب در اینجا منع تعقیب صادر شده علت آن چیست میبایست دلایل و مستندات شما بررسی شود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
میتونید در مهلت به قرار منع اعتراض کنید.
با اینهمه برای پاسخ دقیقتر نیازه مدارکتون بررسی بشن. شاید طرح دعوای کیفری بهترین مسیر برای احقاق حق شما نباشه.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام منع تعقیب به چه علت؟ حتما اعتراض کنید و نسبت به وجه هم دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
نسبت به قرار صادره میتوانید اعتراض کنید اگر نتیجه ای نداشت باید جدا دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ظاهرا شما شکایت کیفری خود را به صورت اشتباه مطرح کرده اید

و شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه
و خسارات را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله اگر در مهلت مقرر قانونی با ادله و مدارکی که دارید اقدام به اعتراض نکنید قرار منع تعقیب قطعی می‌شود و پرونده مختومه خواهد شد.