مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با عرض سلام و خسته نباشید... حدودا 2ماه پیش با خانمی در فضای مجازی اشنا شدم... از یه شهرستان دیگه (متاهل) و بنده مجرد هستم... یه سفر اومد به شهرمون و بنا به دلایلی خانوادش متوجه شدن و برگشت‌‌‌‌... حالا بعد از دو ماه برام پیامک اومده که قرار نهایی صادر شده در خصوص پروندتون. احتمالا خانوادش شکایت کردن. اما من اصلا در جریان نبودم... هنوز هم متن قرار نهایی در سامانه ثنا قرار نگرفته ... ممکنه قرار منع تعقیب صادر شده باشه؟ یا مخصوصا کاری کردن که به دستم نرسه ابلاغ و به ضرر من بشه...ممنون اگر پاسخ بدین

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قرار نهایی میتونه قرار جلب به دادرسی و یا منع تعقیب و یا عدم صلاحیت باشد

عادل بابایی

عادل بابایی :

میتوانید به سایت مراجعه کرده و از مفاد ان اگاه شوید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید صبرکنید تا قرارنهایی دادسرا ابلاغ شود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام لطفا جرم سنگینی است حتی اعدام بهتر است یک وکیل بگیری و فعلا جوابندهید