مشاوره حقوقی رایگان - مواد ٤ و ٢٦٥ قانون آيين دادرسى

با سلام و خسته نباشيد
بنده وسيله اى رو به يكى از دوستانم امانت دادم ولى ايشان بعد از مدتى گفتند كه آن وسيله سوخته است منم حرفش را قبول ولى بتازگى متوجه شدم كه او دروغ ميگفته است و اكنون كه قيمت آن دستگاه چندبرابر شده و ناياب است آنرا به شخص ديگرى داده ، از اينرو شكايتى با عنوان خيانت در امانت كردم كه با وجود اقرار اين شخص مبنى بر تحويل گرفتن و تحويل ندادنش به اينجانب و واگذارى آن دستگاه به شخص ديگرى قاضى بخاطر اصل بر برائت و مواد ٤ و ٢٦٥ قانون آيين دادرسى كيفرى قرار منع تعقيب ايشان را صادر كرده. آيا اعتراض كار ساز است ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
امکان این که شما این مهم را بخشیده باشید وجود دارد
با این حال مورد شما از مواردی است که نیاز به مشاوره بیشتری دارد
ساعت 6 الی 8 بعد از ظهر با این شماره تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید

یک وکیل

باید پرونده مطالعه شود و اظهارات شما و طرف مقابل در صورتجلسات مورد بررسی قرار گیرد.

یک وکیل

البته چنانچه شاهد دارید یا اینکه ایشان اقرار به این مطلب دارند که وسایل را از شما قرض گرفتند بهتر است دادخواست مطالبه آن اموال را به دادگاه تقدیم نمایید

پرسشگر :

نه شاهد ندارم ولى ايشان در بازجويي كه در كلانترى نوشته اند اقرار نموده اند كه دستگاه را از من بطور أمانى گرفته و قرار بود آنرا پس بدهند ولى بنا به گفته خود ايشان طلبكارى كه با ايشان نيز نسبتى دارد در مقابل طلب خود برداشته است ولى ايشان به دروغ گفته بود كه دستگاه خراب شده و غير قابل استفاده شده است ، ايشان در اظهاراتى كه در داديارى نوشتند هم همين موارد را دوباره ذكر كرده اند ، وقتى بازپرس از ايشان پرسيد دستگاه رو به امانت گرفته بودى ؟ جواب داد بلى ، بازپرس گفت شما با اجازه كى امانتى رو به شخص ديگرى داده ايد ؟ جواب داد كه هم بدهكار بودم و هم مرا تخديد نمود . ولى با همه اينها قرار منع تعقيب صادر كرده . حتماً تماس خواهم گرفت ممنونم

یک وکیل

دادخواست مطالبه اموالتون بدید و رونوشت صورتجلساتی که ایشان در کلانتری و در دادسرا اقرار کردند را ضمیمه دادخواست نمایید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
شما قطعا اعتراض خودتون رو تو موعد مقرر ثبت کنید احتمال نقض رای با توجه به اظهاراتی که فرمودید وجود داره