مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره مغازه

سلام مغازه ای را با قرارداد 5ساله اجاره کردم الان 3سال تموم شده وقرار گذاشتیم طبق عرف که 20-25درصد بود اجاره افزایش پیدا کنه که این 3سال به این شکل بود ضمنا مغازه در پاساژی قرار گرفته که فروش خیلی کم است الان موجر برای سال چهارم میگوید باید اجاره طبق مغازه های دیگر وبه قیمت جدید شود آیا میتواند اجاره را خیلی بالا ببردممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مدت قرارداد تمام نشده وفق آن باید عمل شود
تمام شود
موجر مخالفت کند باید تخلیه کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا زمانی که قرارداد به اتمام نرسیده است وفق قرارداد عمل خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که قرارداد اجاره 5 ساله منقضی نشده باشد بایستی طبق آن عمل شود و خارج از توافقات، موجر نمی‌تواند اقدامی کند. زمانی که قرارداد 5 ساله منقضی شد در آن وقت موجر می‌تواند نسبت به اعمال هر قیمتی اقدام کند و در صورتی که شما موافق نباشید بایستی ملک را تخلیه کنید.