مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وکالتنامه از فرد محجور

سلام برادری دارم بیسواد که شخصی ازش وکالت نامه گرفته برا اموالش اونم متوجه نبوده امضا کرده ما دسترسی به وکالت نامه نداریم چطور میتونیم متن وکالت نامه رو ببینیم ؟اگه وکالت نامه بالاعزل داده باشه به وکیل دادگستری چی؟میشه کاری کرد؟ برادرم جانباز شیمیایی و بیماری صرع داره چیکارمیشه کرد؟ چطور بفهمیم چه وکالت نامه ای داده؟ جایی هست بریم بپرسیم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از برادرتان شماره یا آدرس دفترخانه را بگیرید و حضورا موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
موکل میتواند به دفترخانه مراجعه و درخواست رونوشت وکالتنامه را نماید
بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالت‌نامه به صورت رسمی از طریق دفترخانه تنظیم شده باشد می‌توانید با ثبت اطلاعات طرفین قرارداد در سامانه ثبت من از اصالت آن مطلع شوید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

وکالت دادگستری ربطی به اموال و فروش ان ندارد فقط مربوط به امور دادگاهی و طرح و دفاع دعاوی حقوقی و کیفری است. همچنین چنین وکالتی بلاعزل نیست و هر زمان امکان عزل وکیل وجود دارد.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

اگه وکالت محضری باشه ازطریق مراجعه به دفترخانه میتونین یه نسخه رو تهیه کنین و ازمتنش باخبربشیدواگروکالت دادگستری باشه، ازطریق سامانه ثنا مراجعه کنین به وکالتهای من در سامانه، اونجا هرمطلبی که تنظیم شده باشه پیدامی شه.

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

باید دید وکالتنامه اداری وکاری داده ویا وکالتنامه قضایی که وکیل بتونه براش در مراجع قانونی طرح دعوا کنه ؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم به شما اعلام گردد
برای اقدام جهت اطلاع از مفاد وکالت نامه می توانید به کانون سردفتران مراجعه کنید و با رایزنی اقدامات لازم را پیگیری نمایید این در حالی است که نسبت به آدرس و مشخصات دفترخانه یا سردفتر مذبور برادرتان اطلاعی در دست نداشته باشند در غیر اینصورت می توانید به آنجا مراجعه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند؛
جهت اطلاع از مفاد وکالتنامه مارالذکر،به دفترخانه تنظیم کننده رجوع کنید
اگر موکل محجور باشد و حکم‌ حجر وجود دارد
امکان‌ابطال وکالتنامه موصوف وجود دارد
وگرنه دشوار است اگر وکالت بلاعزل باشد
فقط می‌تواند موضوع وکالت را منتفی کند
موضوع شما تخصصا باید مورد واکاوی قرار گیرد.