مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر شادگان

از سال 87 تا 92 مبلغ 85 میلیون ریال پرداخت کردم، هیچ واحدی به من تحویل داده نشد.
آیا میتونم پوولمو به ارزش روز پس بگیرم؟ راهکارش چیه؟
آیا میتونم بخاطر تعهد و عدم ایفای مسکن مهر بابت تحویل مسکن مهر شکایت و درخواست غرامت کنم؟ راهکارش رو بیان کنید لطفا.
متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت به وزیر راه و شهرسازی اگر پاسخ ندادند شکایت به دیوان عدالت اداری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به مفاد قرارداد دارد
الزام به انجام‌تعهد باید طرح کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قراردادتان باید بررسی شود که در صورت عدم ایفای تعهد چه ضمانت اجرایی قابل ویگیریست؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با توجه به مفاد و شروط قرارداد و مستندات و دلایل دادخواست مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست مشخص شود که دلیل عدم دریافت چه بوده است اگر قصور از ارگان مربوطه بوده است می‌توانید اقدامات لازم را به عمل بیاورید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد بایستی تحت بررسی قرار گیرد؛ چرا که پاسخگویی به این پرسش در گرو مطالعه قرارداد است که چه ضمانت اجراهایی در این قرارداد پیش‌بینی شده است تا از این طریق اقدام بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید شکایت تخصصی علیه اداره راه و شهرسازی تنظیم کنید و سپس موضوع را از طریق دیوان پیگیری نمایید
ترجیحا یا وکیل بگیرید یا قبل از انجام امورات با یک وکیل متخصص در این حوزه مشورت نمایید