مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دستور تخلیه

با سلام و صبح بخیر
مالک یک دانگ از شش دانگ آپارتمان طبق رعایت کلیه قوانین قرارداد اجاره در آژانس املاک با داشتن وکالتنامه محضری 5 دانگ دیگر با داشتن کلیه اختیارات، آپارتمان را اجاره داده است.

آیا پس از اتمام قرارداد اجاره ، مالک یک دانگ آپارتمان می‌تواند در شورای حل اختلاف و یا در هر مرجع قانونی شخصا و بدون حضور مالک 5 دانگ اقدامات قانونی جهت تخلیه مستاجر را انجام دهد؟
ضمنا مالک 5 دانگ خارج از تهران میباشد.
ممنون میشوم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده اگر به وکالت از مالک پنج دانگ اجاره داده باشد خودش نمی تواند دادخواست تخلیه بدهد.
باید مالک پنج دانگ به عنوان خواهان طرح دعوی کند و اگر در وکالت نامه حق انتخاب وکیل داشته باشد می تواند وکیل بگیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید است هر گونه تصرف حقوقی در مال مشاع باید با اجازه مالکین مشاعی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال هم اینکه مالک یک دانگ است و میتواند از ملک مشاع خود رفع تصرف علیه شما کند هم اگر در وکالتنامه به وی اختیار تخلیه ملک داده شده باشد میتواند اقدام کند.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما هرگونه اعمال تصرف در مال مشاع باید با رضایت تمامی شرکا صورت پذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سهم مالک یک دانگ محفوظ است و می‌تواند تخلیه و اجرت المثل را مطالبه نماید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اگر در وکالت قید شده باشد طرح دعوا، تخلیه و .. دادخواست تخلیه بدهد برای یک دانگ که‌مالک است و برای پنج دانگ دیگر هم اختیارات دارد