مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه

سلام
از زمان دادخواست تخلیه مستاجری که قراردادش تمام شده حدودی چه مدت طول میکشد تا دستو تخلیه صادر شود

آیا درخواست دریافت خسارت به ملک در دادخواست داده شود باعث تاخیر در صدور تخلیه میشود ؟اگر بله چه مدت تقریبا؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام دستور تخلیه حدود یک هفته طول میکشه ودر دستور تخلیه شما نمیتوانید مطالبه خسارت کنید.در خصوص سوال شما راهکار این است که شما اقدام به گرفتن دستور تخلیه نموده وپس از اجرای ان وقبل از اینکه مستاجر مبلغ قرض الحسنه راا شورا دریافت کند دادخواست ضرر زیان ناشی از عقد اجاره داده ومبلغ خسارت را توقیف نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دستور تخلیه ظرف یک دو هفته صادر می شود ولی حکم معمولا طولانی تر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بستگی دارد دستور تخلیه ظرف یک هفته حکم تخلیه زمان بر است آن هم در صورت نداشتن مصوبات کرونا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یک هفته تا ده روز انجام می گیرد
تاثیری ندارد همزمان دادخواست دهید و ودیعه را توقیف نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حدوداً ده روز ولی دقیقا امکان پیش بینی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستور تخلیه حدود یک هفته طول میکشه خیر ربطی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دستور تخلیه باشد یک هفته دستور تخلیه صادر کند و دادخواست خسارت ارتباط به تخلیه نخواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قابل پیشبینی نیست از شعبه پیگیری نمایید