مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
شخصی به عنوان مجری شرکت مهاجرتی از ما 70 میلیون پول گرفته است و متأسفانه معرض شد که کلاهبردار هستند. ما فقط از ایشان یک شماره حساب و یک شماره موبایل داریم .سوال من این است که آیا در مراحل شکایت بازپرس دستور ریز مکالمات را میدهند؟چون‌تنها جایی که ما میتوانیم اثبات کنیم همان مکالمات است؟؟؟؟شخصی به من گفت برای ارقام پایین‌دستور ریز مکالمات یا ممنوع الخروجی داده نمیشود.درست است؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ممنوع الخروجی به این راحتی نمی‌باشد اما در خصوص سایر موضوعات بله می‌توانید درخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مقام قضایی می‌تواند ممنوع الخروج کند و یا پرینت حساب را بگیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیازی به ریز مکالمات ندارید.به اتهام کلاهبردای وتحصیل مال از طریق نامشروع شکایت وپیگیری کنید به نتیجه میرسید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما باهمان شماره حساب و شماره تماس شکایت کنید رسیدگی میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرینت ارتباطی به ارقام بالا یا پایین ندارد
با ردخواست شاکی و موافقت مقام قضایی می توانید پرینت تماس های ورودی و خروجی و محتوای پیامک های 6 ماه اخیر را دریافت نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به جرم کلاهبرداری در یکی از دفاتر خدمات قضایی شکوائیه ثبت کنید و برای مطالبه وجه و خسارات نیز هم زمان با رسیدگی کیفری، دادخواست حقوقی بدهید.
دستور پرینت ریز مکالمات به نظر قاضی بستگی دارد و باید طی یک لایحه از مرجع قضایی چنین موضوعی را درخواست کنید.