مشاوره حقوقی رایگان - جواز کسب

سلام آیا حضور شخص ارائه دهنده جواز در دادگاه الزامی است یا با کارت ملی آن شخص می‌توان جواز را برای ضمانت گذاشت ، وآیا جواز کسب که در شهر دیگری است باید کارشناسی بشود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی که قصد ضمانت را دارد می‌بایست شخصاً حضور نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله حتما حضور ضامن الزامی است و باید اسناد مربوط را امضا نماید

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام حضور آن شخص یا وکیل وی جهت امضا الزامی است. ممکن است دادگاه به کارشناس ارجاع دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم جواز بایستی کارشناسی شود و هم اینکه حضور شخص لازم است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فقط باید خودشان یا وکیلشان حاضر باشند