مشاوره حقوقی رایگان - صلح ملک مشاع با همسر

من خانمی هستم که فرزند ندارد اما همسرم همسر دختری دارد که ازدواج کرده میخواستم ببینم
1-من میتوانم سه دانگ خانه مشترک با همسرم را بدون اطلاع ایشان و برادرم به اسم برادرم صلح کنم . یعنی حتی برادرم هم که میخواهم سه دانگ را به اسم او بزنم نفهمد که من اینکار را کرده ام تا بعد از فوتم .
2- ایا در زمان حیاتم این موضوع در مدارک و مشخصات من در هر اداره ای مشخص میشود چون هدف من آشکار نشدن این موضوع تا بعد از مرگم میباشد

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله امکان پذیره صلح کنید در دفتر اسناد رسمی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت تنظیم صلحنامه برادرتان نیز باید امضاء کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتوانید برید دفترخانه و بنام برادرتان صلح‌کنید و ایشان متوجه نشوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان تنظیم قرارداد صلح در دفترخانه اسناد رسمی وجود خواهد داشت

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

با سلام
سه دانگ به نام برادرتو ن میتونید صلح کنید چون شما مالک ان هستید اما متصالح باید امضا کند
میتونید وصیت رسمی هم بکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مال مشاع است بدون اطلاع شریک نمیتوانید از سوی دیگر صلح عقد است و برادر شما با عنوان یک طرف عقد بایستی از موضوع مطلع شوند.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

امکان صلح بدون امضای برادرتان نیست
اما وصیت رسمی میتوانید انجام دهید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

بله سهمتون رو میتونید به برادرتون صلح کنید ولی ایشون نیازه امضا کنه.
در هر اداره ای مشخص نمیشه ولی اگر رسمی صلح کنید اگر استعلامی از پلاک ثبتی گرفته بشه تو اداره ثبت مشخص میشه.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تنظیم صلحنامه نیاز به امضای برادر هست اما راهکار حقوقی دیگر دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان صلح بدون اذن همه امکان پذیر است جز متصالح زیرا نمی‌توان بدون اذن دیگری مالی در مالکیت وی در آورد.